Psychotherapiepraktijk Van Tuyll van Serooskerken

Praktijkadres:
‘Villa Rozendaal’
M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

06 - 270 739 52

info@psychotherapiepraktijkvtvs.nl
(We beschikken over beveiligde mail)

MW. F.M. (Mariette) van Tuyll van Serooskerken is elke woensdag en vrijdag, tussen 8.00 en 18.00 uur, aanwezig in de praktijk.

BIG-Registratienummers
GZ-psycholoog/klinisch psycholoog BIG-register: 59059163625
Psychotherapeut BIG-register: 79059163616

AGB-codes
Zorgverlener: 94015698
Praktijk : 94065058

Praktijkgegevens
IBAN : NL42 RABO 0345 6332 88
KvK : 71396101
 

Praktijkwaarnemers:
Honorée Vissers, Psychotherapeut
www.honoreevissers.nl/

Marille van de Kolk, Klinisch psycholoog
www.psychotherapiepraktijkvandekolk.nl

Praktijkwaarneming bij ziekte of vakantie

Wanneer de praktijk gesloten is wegens vakantie of onverhoopt gesloten, zal de praktijk door collega’s in de regio waargenomen worden.  Ik werk hierin samen met Mevrouw Vissers en Mevrouw van de Kolk. Op voicemail en website kunt u de contactgegevens in een dergelijk geval vinden. Sluiting van de praktijk wegens vakantie wordt altijd ruim van te voren aangekondigd.

Afspraak afzeggen/verzetten
Wanneer u verhinderd bent, dient u de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen door te mailen, bellen of de voicemail in te spreken.  Een te laat afgezegde afspraak zal in rekening worden gebracht en deze rekening wordt niet door uw zorgverzekering vergoed.

Telefonisch spreekuur
Wanneer u inspreekt op de voicemail en uw naam en telefoonnummer achterlaat zal ik u terugbellen. Vervolgens kunnen we dan een afspraak maken voor een telefonisch spreekuur.

Na uw aanmelding volgt er een telefonisch oriëntatiegesprek waarin gezamenlijk gekeken wordt of u op de juiste plek bent bij mij. Desgewenst worden er één of meerdere afspraken gemaakt voor een intakegesprek en aanvullend psychodiagnostisch onderzoek waarin uw klachten, hulpvraag en de zorgvraagzwaarte geïnventariseerd worden. Hierop volgt een adviesgesprek, waarna in overleg met u een behandelplan kan worden op gesteld.

Wat te doen in geval van crisis?
In een acute crisis situatie, kunt u binnen kantooruren contact met mij opnemen. Samen kijken we dan wat op dat moment nodig is en of bijvoorbeeld de huisarts of crisisdienst ingeschakeld moet worden.

Buiten kantooruren is de praktijk gesloten. Op deze momenten kunt u contact opnemen met uw huisarts of de dienstdoende huisartsenpost.  In ieder geval is de regionale huisartsenpost bereikbaar in geval van psychische nood. Bel het lokale huisartsenpost telefoonnummer. Deze wordt benoemd op de voicemail van uw eigen huisarts.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de luisterlijn via 088-0767000 of de hulplijn zelfmoordpreventie via 0800-0113, of chatten via hun website. Ook als u zich zorgen maakt over iemand in uw (directe) omgeving, dan kunt u telefonisch contact zoeken. Voor meer informatie over deze hulplijn https://www.113.nl.